Senaste Nytt

2019-09-11

Förstärkning inom fältgeoteknik

Vi vill presentera två förstärkningar inom geoteknik. Det är Martin Plogander och Edvin Ekstrand. Martin har lång erfarenhet från både grundläggningsbranschen och transport branschen och kommer på Loxia jobba som ansvarig för TMA och TA planer. Edvin har även han flerårig erfarenhet från grundläggningsbranschen och kommer arbeta som biträdande fältgeotekniker. Varmt välkomna!

 

2019-09-08

Projektledningsmöte och studiebesök

Förra veckan hölls Projektledningsgruppens möte i Falköping där vi passade på att besöka ett av de projekt som Loxia varit delaktiga i under sommaren, Förbigångsspår Falköping.

 

2019-09-05

Fler drönarpiloter på Loxia

Igår blev Loxia Group tre piloter rikare efter att Johan, Philip och Linus gjort teoretiskt prov och uppflygning i Norrköping.

 

2019-08-15

Nya uppdrag

Vi är glada att berätta att Loxia har blivit tilldelade för Trafikverkets ramavtal avseende resurser inom kvalitet, arbetsmiljö, elsäkerhet, trafiksäkerhet och riskhantering!

 

2019-08-07

Vägplan Väg 26 Trafikplats Stallsiken

På uppdrag av Trafikverket har Loxia uppdraget att ta fram Vägplan, Förfrågningsunderlag samt Byggplatsuppföljning i projekt "Vägplan Väg 26 Trafikplats Stallsiken". Projektet innebär ombyggnation av befintlig cirkulationsplats till planskild trafikplats. Väg 26 är en nationell stamväg som sträcker sig genom en stor del av mellansverige, aktuell sträcka ligger mellan Mariestad och Skövde. Vägen har stor betydelse för pendling, turism och näringslivets transporter. Syftet med projektet är ökad framkomlighet och möjlighet för oskyddade trafikanter att passera korsningspunkten på ett trafiksäkert sätt.

 

Vi finns på sociala medier

Glöm inte att följa oss där. Här hittar du vilka medier Loxia Group är aktiva på