Senaste Nytt

2019-12-05

Nya kollegor

Vi presenterar två nya kollegor på Loxia; Johan Asplund och Jimmy Pettersson! 

Johan kommer inte från branschen utan har jobbat på Örebro flygplats och nu senast som elevstödjare på en låg och mellanstadieskola. Johan kommer att stärka upp på mätsidan som biträdande mättekniker.

Jimmy kommer närmast från WSP där han arbetat som handläggande projektör i små och stora VA-projekt. Jimmy har även gjort mindre markprojekteringar och kommer att stärka upp Loxias VA och projekteringssida. Varmt välkommna!

 

 

2019-11-20

Nytt uppdrag

Loxia har fått ett nytt uppdrag vilket firades med tårta på kontoret i Örebro! Det är ett vägprojekt mellan Vagnhärad – Trosa. Projektet innebär framtagande av vägplan, förfrågningsunderlag för utförande entreprenad samt byggplatsuppföljning åt Trafikverket. Ett spännande uppdrag som inledningsvis kommer att engagera vår projekteringsavdelning.

 

2019-11-15

Bänken på plats!

Loxia vill skänka glädje till våra medmänniskor och lämnar därför små minnesmärken efter oss! Nu är andra "Loxiabänken" på plats. Denna gång i Pålsboda. Bänken är gjord av underhållsfri återvunnen industriplast.

2019-11-12

Loxiatour

Höstens Loxiatour gick av stapeln i måndags! Detta är ett sätt att introducera våra nya kollegor och ge en bättre inblick i vår verksamhet och pågående projekt. Denna gång besöktes nya väg 51 mellan Kvarntorpskorset-Svennevad och det pågående bygget av en faunabro. På vår geoverkstad på Pilängen berättade Patric om vårt arbete inom fältgeoteknik. Därefter gick touren vidare till vårt kontor i Västerås samt projektet i hamnen där Reine berättade om framdrift och vad Loxia gör där.

2019-11-07

Stolt partner

Vi vill som stolt partner gratulera KIF Örebro Damer till en fantastiskt bra säsong i allsvenskan! Statistiken säger att de är 2010- talets bästa nykomling.

 

Vi finns på sociala medier

Glöm inte att följa oss där. Här hittar du vilka medier Loxia Group är aktiva på