Senaste Nytt

2019-06-17

Loxia tar ytterligare steg

Loxias järnvägssida tar nu steget till bemanning och entreprenad! Vi är sedan tidigare starka inom bygg- och projektledning på järnväg samt håller på och stärker upp våra projekteringsresurser inom området, men nu kommer vi även erbjuda resurser inom produktion BEST. Förutom att erbjuda marknaden spetskunskap inom järnvägsbyggnad är det också ett bra komplement till vår övriga verksamhet. Vi ser en stor styrka i att våra bygg- och projektledare kan bygga och vet praktiken bakom. För våra projektörer är det en trygghet och bra bollplank vid framtagande av handlingar. Vår kvalitetssäkring och internkontroll stärks också genom att både ha teoretisk och praktisk kunskap. Vi ser att helhetskompetensen är något våra kunder efterfrågar. Inom väg har vi kunnat leverera den sedan tidigare och nu även inom järnväg.

 

 

2019-06-12

Förstärkning inom proj

Genom samarbete med Örebro Universitet har vi lyckats värva Eric Lundgren till Loxia! Eric är nyexaminerad byggnadsingenjör och kommer blir en förstärkning till vår redan starka projekteringssida, vilket även skapar utrymme för att växa inom järnvägsprojektering. Varmt välkommen till oss!

 

 

2019-06-04

Välkommen Leila!

Vi vill idag presentera vår nya kollega Lejla Prguda! Lejla har en Fil.kand i samhällsplanering och erfarenhet från buller och trafikutredning. På Loxia kommer hon att arbeta med tidiga skeden, planer, trafik- och bullerutredningar. Lejla kommer att gå direkt in som projektstöd i vårt pågående projekt "Tillgänglighetsanpassning av 108 Busshållplatser i Stockholms län" där en handfull nu går in i planskede. Varmt välkommen till Loxia!

 

2019-05-29

Taklagsfest i Köping!

I dag genomfördes taklagsfest i Köpingsprojektet och entreprenaden för Magasin 19. Slutförandet av projektet innebär att Mälarhamnar AB snart har ett drygt 6000 m2 stort magasin för lagring av bl.a bulkprodukter.

 

2019-05-12

Loxiadag

Vårens Loxiadag hölls i Närkes Kil och samlade så gott som hela gänget. Dagens föreläsare var Johanna Kagerup och fokus var en god arbetsmiljö och balans i livspusslet. Dagen avslutades på Blåbergen Spa-Bryggeri-Event med middag och aktivitet. Tack alla som bidrog till en lyckad dag!

 

Vi finns på sociala medier

Glöm inte att följa oss där. Här hittar du vilka medier Loxia Group är aktiva på