Senaste Nytt

2020-02-18

Välkommen Richard

Det är roligt att kunna presentera Richard Axelsson som vår nya medarbetare! Richard har lång erfarenhet både från entreprenör- och beställarsidan. Han har stor kunskap inom järnväg i allmänhet och bana i synnerhet och kompetens inom bland annat Säkerhets- och underhållsbesiktning, OPA, IBTL och SOS. Richard kommer ta uppdrag som projekt- och byggledare samt vara ett bra stöd åt vår projekteringssida. Han går direkt in i pågående järnvägsuppdrag bland annat det nyss erhållna i Välsviken samt som specialiststöd åt Trafikverket i Örebro, som är hans tidigare tjänst.
Varmt välkommen!

 

 

2020-02-11

Nytt uppdrag

Loxia har ytterligare ett uppdrag åt Trafikverket att fira: Ramavtal markförhandling i Öst/Stockholm och förnyad konkurrens hela Sverige, alla kompetensnivåer. Det var i hård konkurrens som Loxia genom våra duktiga medarbetare Eric Westerlund, Lejla Prguda och Ulf Wettermark hamnat på listan. Vi tackar för förtroendet och hälsar därmed Ulf välkommen till gänget!

 

2020-02-06

Ny kollega

Vi är glada att Urban Hammarström har anslutit sig till vårat gäng och välkomnar honom till Loxia! Urban har spetskompetens inom bro och betong och har sedan unga år byggt och renoverat broar. Han har gått den långa vägen som yrkesarbetare, lagbas och arbetsledare. Urban har även goda kunskaper inom anläggning i övrigt, samhällsbyggnad och infrastruktur och kommer på Loxia arbeta som byggledare inom mark, väg och bro.

 

2020-02-03

Nya uppdrag

Vi är glada att berätta om våra två nya uppdrag åt Trafikverket! Det blir Sebastian och Jonas som kommer gå in i det spännande projektet som byggplatsuppföljare mark och järnväg på utförandeentreprenaden och upprustningen av Grums driftplats. Det andra uppdraget innefattar en komplett Byggplatsorganisation för ombyggnaden av Välsviken utanför Karlstad på järnvägssträckan Laxå-Kil från nu till 2021-12-03.

 

2020-01-27

Ny kollega

Vi presenterar ännu ett glädjande tillskott till Loxia, Marina Vallin! Marina har järnväg i blodet och började sin karriär på driftledningscentralen i Hallsberg, varav de sista 3 åren som operativ chef. Därefter har hon haft flera roller inom Banverket och vidare in i Trafikverket, som projektingenjör och projektledare. Marina kommer närmast från en tjänst hos NRC som etableringsansvarig och divisionsplanerare, där hon bland annat startat upp NRC´s nya underhållsavdelning i Hallsberg. Marina kommer arbeta som projekt-, uppdrags- och projekteringsledare på Loxia. Varmt välkommen!

 

Vi finns på sociala medier

Glöm inte att följa oss där. Här hittar du vilka medier Loxia Group är aktiva på