Senaste Nytt

2020-01-10

Loxiabänk nr 3 på plats

Den tredje Loxiabänken är nu på plats i Köpings hamn! Även denna är gjord av underhållsfri återvunnen industriplast och bjuder in till en liten paus.

 

2019-12-20

God jul och tack för året som gått!

Vi vill önska våra kunder, samarbetspartners och anställda en riktigt god jul och tacka för ett gott samarbete under året som gått! Vi ser fram emot 2020 och ett fortsatt gott samarbete!
I år väljer vi att skänka pengar till Stiftelsen hållbara hav som arbetar för att göra Östersjön till ett friskt och levande hav för kommande generationer.

 

2019-12-13

Loxia Ekonomi

Loxia Ekonomi, en del av Loxia Group, är en auktoriserad redovisningsbyrå som erbjuder personlig och nära service inom ekonomi. Nu finns den nya hemsidan på plats på www.loxiaekonomi.se. Lär känna oss och våra tjänster där och följ oss på Facebook!

 

2019-12-05

Nya kollegor

Vi presenterar två nya kollegor på Loxia; Johan Asplund och Jimmy Pettersson! 

Johan kommer inte från branschen utan har jobbat på Örebro flygplats och nu senast som elevstödjare på en låg och mellanstadieskola. Johan kommer att stärka upp på mätsidan som biträdande mättekniker.

Jimmy kommer närmast från WSP där han arbetat som handläggande projektör i små och stora VA-projekt. Jimmy har även gjort mindre markprojekteringar och kommer att stärka upp Loxias VA och projekteringssida. Varmt välkommna!

 

2019-11-20

Nytt uppdrag

Loxia har fått ett nytt uppdrag vilket firades med tårta på kontoret i Örebro! Det är ett vägprojekt mellan Vagnhärad – Trosa. Projektet innebär framtagande av vägplan, förfrågningsunderlag för utförande entreprenad samt byggplatsuppföljning åt Trafikverket. Ett spännande uppdrag som inledningsvis kommer att engagera vår projekteringsavdelning.

 

Vi finns på sociala medier

Glöm inte att följa oss där. Här hittar du vilka medier Loxia Group är aktiva på