Senaste Nytt

2021-02-09

Loxia på Hisingsbron

Våra killar på järnvägssidan jobbar på, här intervjuas vår arbetsledare av Stadsutveckling Göteborg om arbetet på Hisingsbron. https://www.instagram.com/p/CKyJJlbFVjY/?igshid=1l08jd941akk8

 

2021-02-05

Jobb för Loxias mätsida

Det tidigare uppdraget att flygfotografera Billerud Korsnäs anläggning i Frövifors gav ringar på vattnet och vår samarbetspartner har bett oss utföra ett liknande uppdrag åt Stora Ensos på deras anläggning i Skoghall. Efter en del anpassning med hänsyn till det rådande väderläget har uppdraget startats och samtliga på Loxias mätsida är delaktiga på något sätt. Leveransen kommer att bestå av ett punktmoln över större delen av Skoghalls bruk som underlag till kommande projektering samt en markklassad markmodell och ett ortofoto. Vi tackar för förtroendet och ser fram mot ett spännande samarbete.

 

2021-01-27

Lediga kontorslokaler

Loxia har köpt Törngatan 4 med 600 m2 kontors och verksamhetsyta, granne med vårt kontorshotell på Törngatan 6 i Örebro som vi äger sedan tidigare. Detta ger både användarmässigt och logistiskt stora samordningsmöjligheter!

Vi har nu också renoverat ytterligare 250 m2 på Törngatan 6 åt befintliga hyresgäster. Även utvändigt får fastigheten ett ansiktslyft med nya fönster.

Är du intresserad av lediga lokaler för uthyrning i kontorshotellet så kontakta oss på info@loxiagroup.se alt 072-532 44 74.

 

2021-01-22

Välkommen Maria

Vi hälsar Maria Ahlstrand varmt välkommen till gänget! Maria kommer närmast från Ramboll där hon jobbat som Projektadministratör. På Loxia kommer Maria att ta över rollen som Projektingenjör på Trafikverket och projekt Hallsberg-Stenkumla, som är en del i program Dubbelspårsutbyggnad Hallsberg-Degerön.

 

2020-12-21

God Jul och Gott nytt år

Vi tackar alla kunder, samarbetspartners och medarbetare för året som gått! Det har varit ett spännande men annorlunda år, vilket fått oss att hitta nya sätt att mötas och vägar framåt.
En stor händelse under året var att Loxia blev Miljödiplomerade. I linje med detta är vi glada att vårt nya färdmedel nu är på plats, en eldriven poolcykel! En god jul och ett riktigt gott nytt år till er alla!
 

 

Vi finns på sociala medier

Glöm inte att följa oss där. Här hittar du vilka medier Loxia Group är aktiva på