Senaste Nytt

2023-05-28

Blodomloppet 2023

Ett gäng starka Loxianer representerade på ett soligt Blodomloppet i torsdags kväll!

2023-04-28

Nya kollegor

 


Vi hälsar 3 nya kollegor välkomna till Loxia! Det är Emil Eriksson, Adam Fredriksson och Rickard Ljungholm. 


Emil har arbetat som snickare innan han studerade och tog examen som byggingenjör 2022. Närmast kommer han från företaget NESC där han arbetat som konstruktör med prefabricerade element. På Loxia kommer han att arbeta som Handläggande Broingenjör.Adam är en "nygammal" kollega för Loxia som varit ifrån oss några år för arbete inom Mast & Tornunderhåll men som nu valt att komma tillbaka. Adam kommer att stärka upp på vår mätsida och arbeta som mättekniker.


Rickard har en bakgrund inom försäkringsbranschen där han jobbat med skadereglering och kommer arbeta hos oss som ansvarig för fastighetsbesiktningar.
Varmt välkomna!

 

2023-04-19

Renovering av Nya Årstabron 

Loxia har genom ramavtal fått förtroende av Trafikverket att ta fram handlingar för reparation av Nya Årstabron i Stockholm. Nya Årstabron är 833m lång och invigdes 2005 och utmärker sig genom sin faluröda betong.  Nu ska nytt tätskikt läggas på del av bron och brons avvattning ska ses över.

Brotekniks Ermias Bsrat är uppdragsledare och Linda Abrahamsson är broprojektör.
Spännande och kul tycker vi!
2023-03-24

Loxia på Grundläggningsdagen

Förra veckan fanns Loxia representerade vid Grundläggningsdagen på Älvsjömässan för att presentera våra tjänster inom geoteknik och geolab. Loxia var fikasponsor och bjöd på Loxiakaka, en bra dag på jobbet alltså!

 

2023-02-17

Nya kollegor

 

Vi har två nya kollegor att hälsa välkomna till Loxia! Det är Linda Abrahamsson som kommer att arbeta som Handläggande broingenjör och Robert Ullfjord som kommer att arbeta som Byggledare/Besiktningsman Bana Järnväg.

Linda tog examen i våras som högskoleingenjör i byggteknik och kommer närmast från NCC där hon har arbetat med garantiärenden.

Robert har arbetat på järnvägen sedan 2002, och har sedan 2018 besiktigat järnväg på Infranord.
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi finns på sociala medier

Glöm inte att följa oss där. Här hittar du vilka medier Loxia Group är aktiva på